Home
Стипендіальний конкурс, що покриє перший семестр навчання за профілем «Запобігання корупції» в Інституті прокуратури та кримінальної юстиції!

Стипендіальний конкурс, що покриє перший семестр навчання за профілем «Запобігання корупції» в Інституті прокуратури та кримінальної юстиції!

«Бажаєш вступити на стаціонар магістратури Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого?

Відчуваєш, що робота в антикорупційних органах є найбільш перспективною.

Для тебе є стипендіальний конкурс, що покриє перший семестр навчання за профілем «Запобігання корупції» в Інституті прокуратури та кримінальної юстиції!
____________

Корупція залишається однією з головних проблем для України.
Що з цим можна робити? 🤔
Дати шанс молодим правникам стати професіоналами у боротьбі з корупцією!

Саме так вирішили представники Асоціації випускників НЮУ імені Ярослава Мудрого та Відділення Асоціації правників України в Харківській області, та підготували ДРУГИЙ стипендіальний конкурс для надання підтримки кращим абітурієнтам при вступі на контракт магістратури за профілем «Запобігання корупції» в Інституті прокуратури та кримінальної юстиції Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Партнерами конкурсу виступили: Александров та партнери (https://lawyers.com.ua), Кролевецький та партнери (https://kap.ua), Іваненко та партнери (https://ilawyers.com.ua), за що їм висловлюємо величезну вдячність.

Детально положення про конкурс тут https://bit.ly/3rt7YEm

Зареєструватися: https://bit.ly/3CiMtet

Якщо коротко:
Заповнюєш нескладну гугл форму та надсилаєш скан додатку до диплому бакалавра.
Складаєш тест та вирішуєш ситуативні завдання.
Комісія визначає переможців.
Партнери оплачують перший семестр навчання переможців.

Учасниками конкурсу можуть бути абітурієнти Інституту прокуратури. Важливо встигнути зареєструватись до 14 серпня. Для участі у конкурсі навіть не треба виходити з власної оселі, все дистанційно.

У 2020 р. ми вже провели аналогічний конкурс зі зрозумілими правилами. За результатами якого абсолютно прозоро визначено переможця, ним став Олексій Шмагун, який нині успішно здобуває антикорупційні знання в стінах нашого університету. Як це було — запитайте у нього в телеграм: https://t.me/aleximoris

Отже, це другий конкурс, і ми маємо підтримку партнерів для оплати навчання мінімум ДВОХ ПЕРЕМОЖЦІВ.

Втім, ми все ще відкриті до нових партнерів, які готові надати підтримку молодим спеціалістам у оволодінні антикорупційними знаннями!
Виникли питання – постав їх у у телеграм чаті конкурсу https://t.me/joinchat/CBV6Q-1h2w5iZTVi